Da Vinci Financiële Dienstverlening


Pensioen voor ondernemers, Vermogensbeheer & Groen Beleggen


Pensioenopbouw & Vermogensbeheer

Of u nou pensioen wilt opbouwen of uw vermogen wilt laten beheren, wij kunnen u helpen en hebben altijd een maatwerk oplossing. Heeft u geen vertrouwen in een standaard oplossing van Banken en Verzekeraars voor uw pensioen of wilt u uw Beleggingsportefeuille vrijblijvend laten bekijken?
Da Vinci werkt samen met een aantal geselecteerde Vermogensbeheerders die de aandacht vooral op het beheersen van risico's richten en het behalen van een gedegen rendement.

Op basis van de gesprekken die u met ons heeft, maken wij voor u een selectie waarna wij u introduceren bij de partijen waarvan wij denken dat die het beste bij u passen.

Groen & Duurzaam Beleggen

Groene beleggingen zijn beleggingen in fondsen die deelnemen in projecten voor milieubescherming, zoals duurzame-energieprojecten, duurzaam bouwen en de aanleg van bossen. Voor groene beleggingen geldt een belastingvrijstelling en dat komt ten goede van uw netto rendement. Neem contact op voor de mogelijkheden.


> Vrijblijvend contact opnemenDa Vinci Financiële Dienstverlening | Veluweweg 19, 1738 BD Waarland | KvK Alkmaar 70087253 | AFM 12045565 | ©2019