Meteen naar de inhoud

Wat uw financiële vraag ook is, wij helpen u graag.
U kunt ons bellen, whatsappen, of onderstaand email formulier invullen.
Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren. Bellen of Appen is daarbij het snelst.

Contact opnemen

Da Vinci Financiële Dienstverlening bestaat inmiddels ruim 5 jaar en is opgericht door Wouter de Boer die inmiddels 20 jaar ervaring heeft in de financiële sector. Met veel plezier adviseert hij zijn cliënten in hun financiële planning. Daarbij maakt hij gebruik van een uitgebreid netwerk en ondersteuning van een team van 8 medewerkers om alle cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn en alles van A tot Z zo goed mogelijk te regelen.

Da Vinci is sponsor van Con Zelo Voetbal & Handbal, Waarland Sportpodium en shirtsponsor van het Con Zelo zaalvoetbal team.

Vrijblijvend en kosteloos kennismaken

In de dienstenwijzer die u van ons ontvangt vindt u informatie over onze dienstverlening, algemene voorwaarden, wat u van ons kunt verwachten, wat wij van u verwachten en welke vergoedingen wij rekenen voor onze diensten zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent. Het geeft een beeld van hoe wij werken, maar dat is uiteraard niet zwart-wit. Iedere situatie is immers anders en vraagt wellicht een afwijkende aanpak. Daarbij is alles bespreekbaar. Het eerste en/of tweede gesprek zijn vrijblijvend en kosteloos. Neem dus gerust contact op als u vragen heeft.