Ga naar de inhoud

Wat uw financiële vraag ook is, wij helpen u graag.
U kunt ons bellen, whatsappen, of een e-mail bericht sturen. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Vrijblijvend en kosteloos kennismaken

Het eerste en/of tweede gesprek zijn vrijblijvend en kosteloos. Neem dus gerust contact op als u vragen heeft.

In de dienstenwijzer en vergelijkingskaart die u van ons ontvangt vindt u informatie over onze dienstverlening, de algemene voorwaarden, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Daarbij is alles bespreekbaar.
Iedere situatie is anders en vraagt mogelijk een andere aanpak met een daarvoor bijpassende hogere of lagere vergoeding. Voor het vervolgtraject spreken we van te voren een vast tarief af zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Da Vinci Financiële Dienstverlening bestaat inmiddels 6 jaar en is opgericht door Wouter de Boer die inmiddels 20 jaar ervaring heeft in de financiële sector. Met veel plezier adviseert hij zijn cliënten in hun financiële planning. Daarbij maakt hij gebruik van een uitgebreid netwerk en ondersteuning van een team van 8 medewerkers om alle cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn en alles van A tot Z zo goed mogelijk te regelen.

Da Vinci is sponsor van Con Zelo Voetbal & Handbal, Waarland Sportpodium en shirtsponsor van het Con Zelo zaalvoetbal team.

Bezoekadres – Alleen op afspraak

Veluweweg 19
1738 BD Waarland

AFM: 12045565
KvK: 70087253
Aangesloten bij Kifid
Vergelijkingskaart Hypotheek