Meteen naar de inhoud

Wat uw financiële vraag ook is, wij helpen u graag.
U kunt ons bellen, whatsappen, mailen of onderstaand formulier invullen.
Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Contact opnemen

Da Vinci Financiële Dienstverlening is eind 2017 opgericht door Wouter de Boer die sinds 2004 werkzaam is in de financiële sector met specialisaties in Hypotheken en Technische Beleggingsanalyse. Dagelijks maakt hij met BTAC beleggingsanalyses voor cliënten van BNP Paribas Markets. Daarnaast adviseert hij met veel plezier zijn cliënten in hun financiële planning. Daarbij krijgt hij ondersteuning van een team van 8 medewerkers om alle cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn en alles van A tot Z zo goed mogelijk te regelen.

Da Vinci is sponsor van Con Zelo Voetbal & Handbal, Waarland Sportpodium en shirtsponsor van het Con Zelo zaalvoetbal team.

Algemene Voorwaarden

In de dienstenwijzer die u van ons ontvangt vindt u informatie over onze dienstverlening, algemene voorwaarden, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Het geeft een beeld van hoe wij werken, maar dat is uiteraard niet zwart-wit. Iedere situatie is immers anders en vraagt wellicht een afwijkende aanpak. Daarbij is alles bespreekbaar. Neem dus gerust contact op als u vragen heeft.